Kjær & Lassen har betalingsvanskeligheder og meddeler, at virksomheden træder i rekonstruktion fra i dag, torsdag den 16. oktober 2014.

Kjær & Lassen har eksisteret i snart 20 år først som tømmervirksomhed, efterfølgende som hoved- og totalentreprenør. Nu ser virksomheden sig nødsaget til at træde i rekonstruktion. Det oplyser viksomheden i en pressemeddelele.

NB! Risikostyring i byggebranchen. Seminaret afholdes d. 2. december 2014.

- Kjær & Lassen A/S har igennem alle årene været en god og velfungerende virksomhed, som primært har beskæftiget sig med offentligt byggeri. Kjær & Lassen A/S har igennem de seneste 10 år haft stor vækst og har udviklet sig til en moderne og spændende virksomhed, der hvert år har præsteret gode resultater. Det er ligeledes et firma, hvor medarbejderne altid har udvist stor loyalitet, hvad enten det har drejet sig om håndværkerne, funktionærerne eller ledelsen, hvilket afspejler sig i de høje ancienniteter medarbejderne gennem tiden har opnået, lyder det i meddelelsen.

- Det er derfor med stor beklagelse, at Kjær & Lassen A/S nu er havnet i en økonomisk situation, som nødvendiggør en rekonstruktion. Denne økonomiske situation er en følge af den generelle finanskrise, som tidligere har affødt en række store konkurser i byggebranchen. Disse har været meget omkostningstunge for branchens garantiselskaber, der som en konsekvens heraf har strammet voldsomt op på betingelserne og vilkårene for garantistillelser og debitorforsikringer. I forlængelse af byggebranchens store konkurser i sommeren 2013, lukkede det garantiselskab som Kjær & Lassen A/S benytter sig af, fra den ene dag til den anden, for alle nye garantistillelser. Kjær & Lassen A/S har således siden da, reelt været afskåret fra at stille garantier gennem de sædvanlige garantiselskaber. Dette har bevirket, at Kjær & Lassen A/S inden for det sidste halve år kun i stærkt begrænset omfang har kunnet påtage sig nye ordre, hvilket har affødt den voldsomme stramning af likviditeten, som nu truer selskabets eksistens, lyder det videre.

NB! Boligmarkedet til 40 milliarder kr. i Aarhus 2015-2025. Konferencen afholdes d. 29. oktober 2014.

Kjær & Lassens direktion beklager i meddelelsen de tab og gener, som den forestående rekonstruktion måtte påføre kunder, underentreprenører, leverandører og medarbejdere.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne