KFC fortsætter ekspansionen og åbner i dag i Vejle den 9. restaurant i Danmark. Mange flere der dog på vej. 25 nye steder skal åbne i de kommende år, og den danske franchisegruppe Isken ApS får en eksklusivaftale.

KFC har i dag åbnet sin 9. danske restaurant ved afkørsel 59 Hornstrup ved E45. Restauranten er 132 kvm stor med 90 siddepladser. I udeområdet på 96 kvm er der yderligere 32 siddepladser. Det samlede areal er på 2.200 kvm.

Efter Herning og Odense er dette den 3. restaurant, der åbner i Danmark i 2018. Men flere åbninger venter, for med Isken ApS har KFC fundet en erfaren partner til den planlagte ekspansion i Danmark. Den danske franchisegruppe har med succes drevet KFC-restauranterne i Danmark siden 1986 og planlægger nu sammen med den amerikanske fastfood-kæde at åbne 25 nye restauranter i løbet af de næste år.

NB! Jylland: Erhvervslejeloven - den nye udvikling. Kurset afholdes d. 6. december 2018.

- Vi ser et stort potentiale i Danmark: Allerede sidste år havde vi en omsætningsstigning på 20 procent, og det vil vi gerne øge endnu mere. Det er vores mål at øge den aktuelle omsætning på 60 millioner kr. til 500 millioner kr. over de kommende år, forklarer Marco Schepers, General Manager KFC i Danmark, Tyskland, Østrig og Schweiz, og understreger dermed vigtighed af det danske marked for KFC.

- Så meget desto mere glæder det os, at vi har Isken ApS med i vores ekspansionsplaner. Virksomheden har allerede vist sig som en stærk og pålidelig franchisepartner på det danske marked og får derfor en eksklusivaftale, siger han.

Også Isken ApS hilser udvidelsen af samarbejdet velkommen og er overbevist om, at det bliver en succes i Danmark.

- KFC har mange fans, ikke blot på verdensplan, men også i Danmark. Vi vil gerne opfylde deres ønske om flere placeringer her i landet– i dag i Vejle og over de næste år med yderligere 25 restauranter. Vi glæder os over KFC's tillid til vores arbejde og kan med vores store erfaring give det populære kultmærke endnu større succes i Danmark, siger Bjartmar Trastarson, administrerende direktør hos Isken ApS.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter