Kenneth Egdal Dyrlund fra ABG Sundal Collier underviser på kurset "Finansiering af ejendom", som afholdes på Dragør Badehotel den 5.-6. december 2017.

Bankerne oplever stor pengerigelighed, men lysten til at låne penge ud til ejendom er fortsat behersket. Imidlertid er der kommet et væld af alternative kilder til kapitalfremskaffelse. 

Pensionskasser og forsikringsselskaber er trådt til som en alternativ finansieringskilde, og der er igen et øget fokus på konsortie-lån, juniorlån, pantebreve, fondslån, private lån, flex funding og crowd funding.

NB! Finansiering af ejendom. Kurset afholdes d. 5-6. december 2017.

Byens Ejendom afholder i december et todages kursus om finansiering af ejendom. Kurset stiller skarpt på de nye produkter, skattemæssige og juridiske redskaber samt trends og tendenser i dansk og international ejendomsinvestering.

Hvilke finansielle instrumenter anvendes i dag og hvilke finansielle aktører vil tegne sig som ejendomsmarkedets samarbejdspartnere fremover? Kenneth Egdal Dyrlund underviser på kurset sammen med konsulent Lars Falster, Lars Kjær fra Bech-Bruun samt Peter K. Svendsen og Claus Pedersen fra Ernst & Young.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter