Køge Kysts nye formand er Steen Winther-Petersen, tidligere formand i Dansk Ejendomsmæglerforening. På Køge Kyst udvikles over de kommende 10-15 år en ny bydel med boliger til 4.000 indbyggere og op mod 4.000 nye arbejdspladser.

Steen Winther-Petersen, som indtil 2013 var formand i Dansk Ejendomsmæglerforening, er ifølge Børsen ny formand i Køge Kyst P/S.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen. Konferencen afholdes d. 20. juni 2017.

Selskabet, som står for udviklingen af et 240.000 kvm stort areal, hvor der bygges for anslået 6 milliarder kr. over de kommende år, ejes af Køge Kommune og Realdania.

Han betoner overfor avisen, at han har en kommerciel forståelse fra sin erhvervskarriere, der bør kunne give Køge Kyst P/S en fordel - blandt andet når der skal sælges byggeretter til projektudviklere. Hertil kommer en finansiel viden fra hans bestyrelsespost i Handelsbanken.

NB! Bestyrelsesarbejde i ejendomsselskaber. Konferencen afholdes d. 6. september 2017.

- Jeg er nok blevet valgt blandt andet i kraft af min erfaring fra Dansk Ejendomsmæglerforening, hvor evne for kommunikation og politisk fingerspidsfornemmelse var vigtige parametre, vurderer Steen Winther-Petersen.

Han har dermed nogle af de egenskaber, der ofte knytter sig til politiske formænd, der skal ud at opnå resultater mellem mange forskellige interessenter. Han har aldrig officielt meldt sit politiske ståsted ud, men oplyser dog, at han er forankret lidt til højre for midten i dansk politik.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032