KAB er i gang med at omdanne en ældre ejendom i Thorsgade på Nørrebro, som ejes af Arbejde Adlers Hus. Ejendommen er nedslidt og Arbejde Adlers Hus har valgt en løsning, der kan omdanne huset til en kombination af almene boliger og sociale formål for delt på 6-7.000 kvm.

KAB er gået ind i arbejdet med et udvikle en ældre ejendom på Nørrebro til 100 moderne boliger. Det sker i samarbejde med Arbejde Adlers Hus.

NB! Almene boliger i København - udvikling og byggeri 2016 - 2025. Konferencen afholdes d. 22. september 2016.

- Vi vil gerne udvikle vores hus til at rumme flere boligtyper og virke integrerende i bydelen. Fra et multihus for socialt udsatte til et multihus for alle, siger Torben Larsen, formand og centerchef i Arbejde Adlers Hus.

I KAB har byggedirektør Rolf Andersson stået i spidsen for udviklingen af såvel Basisboligen som Generationernes byhus. Han mener, at de 2 byggekoncepter passer fortrinligt sammen med Arbejde Adlers Hus.

NB! Anderledes boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 6. oktober 2016.

- Planen er at opføre forskellige typer almene boliger, der indgår i et socialt forpligtende fællesskab, som bl.a. er baseret på at tænke bygningsdrift og socialt fællesskab sammen forklarer han.

De nye almene boliger udformes sådan, at beboerne har mulighed for at skabe deres eget nabofællesskab og samtidig tage del i det større fællesskab i regi af Arbejde Adlers Hus.
Små og store boliger.

NB! Ungdomsboliger - udvikling og byggeri for 37 milliarder 2016-2025. Konferencen afholdes d. 1. september 2016.

Projektet vil kombinere nybyggeri med renovering af dele af det gamle hus og omfatte i alt ca. 6.-7.000 kvm. Funktioner og aktiviteter i Arbejde Adlers Hus suppleres af nye boliger. De i alt 100-120 boliger vil rumme en blandet beboerskare, og vil derfor blive opført i forskellige størrelser fra små basisboliger til unge på 30 kvm til større boliger målrettet eksempelvis singlefamilier eller seniorer. I gadeplan vil huset byde på aktivitetscenter og café.

Arbejde Adlers Hus og KAB arbejder nu videre med at konkretisere byggeprojektet og forventer om alt går vel, at det nye multihus står klar til indflytning i slutningen af 2018. Arbejde Adlers Hus er en selvejende institution, der driver en række bo- og aktiveringstilbud for socialt udsatte.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS