Om- og tilbygningen af Nørre Boulevard Skolen i Holstebro bliver ikke som planlagt færdig i december 2018. Byggeriet har været ramt af konkurser og tyverier, og nu varsler kommunen dagbøder til entreprenørerne.

Om- og tilbygningen af Nørre Boulevard Skolen, som har været ramt af budgetoverskridelser, bliver ikke færdig til tiden. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Der er mange årsager. Det er stort og komplekst byggeri, blandt andet har der været konkurser blandt leverandører og tyveri fra byggepladsen, siger Mark le Févre fra Atra Arkitekter, der er totalrådgiver på projektet, til avisen.

NB! Skolebyggeri vokser markant og i nye former. Konferencen afholdes d. 4. december 2018.

- Vi har en stribe entreprenører og holder byggemøder hver 14. dag, hvor noget af det første, vi gennemgår, er tidsplanen. Ikke en eneste af dem har påberåbt en ændring eller tidsforlængelse før nu. Hvad det skyldes, at man er kommet bagud, kan jeg ikke udtale mig om. Men alle entreprenører har accepteret tidsplanen, og så længe de tier, samtykker de, uddyber han.

Selve byggeriet blev ifølge byggematerialer.dk påbegyndt juli 2017 med en beregnet byggeperiode på 22 måneder til en anslået udgift på 75,3 millioner kr. med et bruttoareal på 12.100 kvm. Byrådet i Holstebro afsatte i 2016 80 millioner kr. til projektet, men det har alligevel været ramt af budgetoverskridelser.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køge: det store byggeboom frem til 2032