Hotel Koldingfjord i Kolding vil være klar til tiden efter coronakrisen, og derfor renoveres 110 badeværelser nu for 15 milloner kr.

Midt i den alvorlige økonomiske krise forårsaget af corona-epidemien, har Hotel Koldingfjord i Kolding besluttet at fremrykke investeringer. Hotellets bestyrelse har godkendt en plan for fremrykning af renovering af 110 af hotellets badeværelser samt udskiftning af 6.000 kvm gulvtæpper. Prisen bliver omkring 15 millioner kr.

- Hotellets bestyrelse finder, at det er rettidigt omhu at fremskynde denne renovering af 110 badeværelser. Selvom der er mørke skyer over den danske hotelbranche, finder vi det rigtigt at bruge tiden nu på endnu en renoveringsrunde, så vi står endnu stærkere i konkurrencen, når "normale" tider vender tilbage, siger administrerende direktør Peder J. Madsen, i en pressemeddelelse.

Det er et af landets største pensionsselskaber, PKA, der repræsenterer hotellets ejere. PKA har anbefalet, at renoveringen kommer i gang nu. Ifølge PKA’s ejendomschef Nikolaj Stampe ønsker pensionsselskabet at fremrykke planlagte investeringer for at give en håndsrækning til erhvervslivet i en vanskelig tid.

VEJLE: De store projekter, byggeri for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 5. november 2020.

- Vi kan fra PKA’s side bidrage til at få samfundet op i fart igen, når krisen er overstået. Derfor er et projekt som renoveringen af badeværelser på Hotel Koldingfjord oplagt at få i gang nu. Det vil dels skabe aktivitet, mens det bliver udført, og dels stille hotellet stærkt i konkurrencen på den anden side af krisen, siger ejendomschef Nikolaj Stampe.

Hotel Koldingfjord er lukket helt ned i disse dage, og hovedparten af medarbejderne er sendt hjem. De økonomiske konsekvenser af coronakrisen bliver dramatiske, spår administrerende direktør Peder J. Madsen.

Vi er ligesom vores kollegaer i hotel- og restaurationsbranchen udfordrede. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og desværre har det lange udsigter, inden vi er tilbage på normalt aktivitetsniveau. Men signalet om at fremskynde renoveringen kan ikke misforstås. Hotel Koldingfjord kommer igennem denne krise. Vi tror på fremtiden, selv om det ser sort ud lige nu, siger Peder J. Madsen.

Hotel Koldingfjord er ejet af Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer samt Dansk Sygeplejeråd. Hotellet råder over 132 værelser, og ligger placeret ned til Kolding Fjord. Hotellet åbnede i 1990, og er i dag et af landets førende konferencehoteller.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne