Joseph Alberti fra Colliers International Danmark taler om markedet for bolig- og erhvervsejendomme på konferencen: Grønttorvet og Valby - investerer 30 milliarder i byudvikling, som afholdes i Nordhavn d. 25. oktober 2017

Med de mange stationsnære områder, især i byudviklingsområdet Valby Syd, er der ikke kun lagt op til udvikling af boligbyggeri, men også erhvervsbyggeri. Hvordan udvikler erhvervs- og boligmarkedet sig i Valby i forhold til prisniveau, efterspørgsel og liggetider, og hvilke områder er særligt attraktive? Hvem investerer i boligejendomme, og hvorfor er Valby og ikke mindst Grønttorvet attraktive? Hvad forventer investorerne af boligejendeomme?

NB! Grønttorvet og Valby - investerer 30 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 25. oktober 2017.

Valby er et af Københavns store byudviklingsområder, med en befolkning på 52.809 og som fortsat er opadgående. Udviklingen koncentrerer sig hovedsageligt i Valby Syd, der udgøres af FL Smidth-området, det tidligere Grønttorvsområde (Grønttorvet), Ny Ellebjerg og Valby Idrætspark. Her opleves en rivende udvikling, især i forhold til opførelse af boliger. Omdannelsen af de gamle industriarealer til blandet erhverv og bolig, giver et spændende byområde med en blandet karakter.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS