Jeudan har netop indgået en aftale med ladeoperatøren Clever om at etablere 480 ladepunkter i Jeudans parkeringshuse i løbet af 2022. Aftalen er den hidtil største af sin art i København og vil føre til en markant forbedring af ladeinfrastrukturen i byen.

Sammen med ladeoperatøren Clever vil ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan gøre det nemmere at parkere og oplade sin elbil i København. Med 480 ladepunkter kan københavnerne snart opleve en opgradering af ladeinfrastrukturen i København.

- Jeudan har 5 parkeringshuse centralt placeret og her vil vi gerne gøre det nemt og enkelt for vores kunder at komme til med elbilen og på den måde også bidrage til at forbedre luftkvaliteten og støjniveauet i byen, siger servicedirektør i Jeudan, Jens Lyngby Lyngstrand.

Boom i Logistik- og industri-ejendomme - udvikling og investeringer. Konferencen afholdes den 20. april 2022.

Jeudan ejer og driver nogle af Københavns parkeringshuse under navnet Jeudan Parkering i henholdsvis Dronningens Tværgade, Gl. Mønt, Sankt Annæ Plads, Amerika Plads og Wildersgade. Blandt dem nogle af byens nyeste og ældste parkeringshuse. De 480 ladepunkter vil i løbet af 2022 blive opsat i alle 5 parkeringshuse.

Jeudan forventer desuden yderligere 325 ladepunkter opsat på parkeringspladser i gårde og udenomsarealer ved virksomhedens 200 ejendomme, som primært er beliggende i København og på Frederiksberg, inden udgangen af 2025.

Clever, som er Danmarks førende ladeoperatør, vil stå for opsætningen og driften af ladestanderne i Jeudans 5 parkeringshuse. Clever har ved udgangen af 2021 godt 680 ladepunkter i København. Aftalen er dermed knap en fordobling af Clevers nuværende ladepunkter. Ifølge Clever vil de nye ladepunkter gøre det markant nemmere at køre elbil i København.

Nordhavn - udviklingsplaner, Nordhavnstunnel, Lynette-øen og Refshaleøen. Konferencen afholdes den 2. marts 2022.

- Det er fantastisk, at aktører som Jeudan træder så ambitiøst og målrettet ind i kampen for bedre forhold for elbilister. De nye ladepunkter udvider ladenetværket i København markant og gør det nemmere at finde opladning, siger direktør i Clever, Casper Kirketerp-Møller.

Ladepunkterne indgår i Clevers samlede ladenetværk, der i dag tæller flere end 2.500 ladepunkter i hele landet.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland