Jeudans omsætning steg i de første 3 kvartaler af 2018 med 25 procent til 1,2 milliarder kr. fra 965 millioner kr. i samme periode året før. Driftsresultatet blev løftet med 11 procent til 638 millioner kr. fra 577 millioner kr. Resultatet før kurs- og værdireguleringe steg til 508 millioner kr. fra 462 millioner kr.

Jeudan kom ud af de første 3 kvartaler med pæn vækst i såvel omsætning som indtjening.

- Vores regnskab for de første 3 kvartaler i 2018 viser en vækst i resultatet før kurs- og værdireguleringer på 10 procent i forhold til samme periode sidste år. Det forlænger den linje, som Jeudan har fulgt i en lang årrække på grundlag af en konsekvent og robust strategi, og det underbygger vores forventninger om en positiv udvikling i EBVAT i 2018 til mere end 650 millioner kr., svarende til mere end 10 procent af egenkapitalen, udtaler administrerende direktør i Jeudan, Per W. Hallgren.

NB! Fredede og bevaringsværdige bygninger - regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes d. 28. maj 2019.

Jeudan havde i årets første 9 måneder negative kurs- og værdireguleringer på 29 milli kr. mod et plus på 102 mio. kr. i samme periode året før.

For hele 2018 fastholder Jeudan forventningen om et resultat før kurs- og værdireguleringer på mere end 650 millioner kr. ud af en omsætning på 1,5 milliard kr.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter