For et par måneder siden blev den nu afdøde liebhavermægler Jan Fogs kæmpestore strandvejsvilla i Taarbæk solgt. Og for 6 måneder siden skiftede nøglerne til Fogs anden Taarbæk-villa skiftede ejere efter en handel, der blot tog 34 dage. Nu er hans lejlighed på Halmtorvet sat til salg.

Nu er tiden så kommet til at afdøde Jan Fogs lejlighed på Vesterbro i København skal finde nye ejere. Den 116 kvm store lejlighed på Halmtorvet 10 er har et prisskilt på 5,25 millioner kr. – eller hvad der ifølge Boliga.dk svarer til en pris lidt under den gennemsnitlige udbudskvm-pris i området.

Lejligheden har 4 værelser, der alle ligger en suite og er forsynet med herskabsdetaljer som stuk, høje paneler og dekorerede radiatorskjulere. Og så er der udsigt over Kødbyen, der i løbet af de seneste år har hevet mad- og festglade københavnere til området.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 10. oktober 2017.

Jan Fog gjorde sig gennem mange år bemærket – dels som ejendomsmægleren bag nogle af landets mest eksklusive villa-handler og dels i flere forskellige tv-optrædener blandt andet i TV2-programmet Liebhaverne. Det var da heller ikke kun i professionel sammenhæng, at Jan Fog opholdte sig i liebhaver-husene.

Selv boede han nemlig ifølge Boliga.dk i et 373 kvm stort strandvejspalæ i Taarbæk, der i juli i år skiftede ejere for 25 millioner kr.

Se Jan Fogs lejlighed her.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne