Jacob Lundgaard fra Københavns Kommune taler om infrastrukturudvikling i København - kommende planer, projekter og prioriteter på konferencen: Infrastrukturplaner i København til 130 milliarder, som afholdes i Sydhavnen d. 26. april 2017

Hvordan skal transportinfrastrukturen i København udvikle sig, hvad er der behov for, hvilke udfordringer er der, hvad undersøges nu, og hvad er planen på kort og lang sigt? Hvilke prioriteter har Københavns Kommune, hvad angår anlæg af metro, letbaner, veje og andet infrastruktur? Hvilke muligheder for byudvikling vil infrastrukturen skabe og hvilke behov for ny transportinfrastruktur er der?

NB! Infrastrukturplaner i København til 130 milliarder. Konferencen afholdes d. 26. april 2017.

Nye infrastrukturprojekter vil i den kommende tid forandre København og skabe nye muligheder for byudvikling. Presset på transportinfrastruktur i København stiger, forårsaget af byens udvikling med nye bydele i Nordhavn, Sydhavn, Refshaleøen, Valby, samt den stigende befolkning med 100.000 indbyggere mere frem til 2025. De strategiske udfordringer for infrastrukturen i København kommer også fra den internationale udvikling, hvor København skal fastholde og udbygge sin rolle som regional og europæisk storby og erhvervscenter i samspil med Øresundsregionen. Ambitionen er, at København skal være et trafikalt knudepunkt for en nordeuropæisk superregion.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Fremtidens betonbyggeri

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland