De 2 it-virksomheder WorkPoint og VestConsult er ved at vokse ud af deres nuværende domicil i Esbjerg. Home Erhverv Jylland Syd har været behjælpelige med at finde deres fremtidige lokaler med plads til yderligere vækst.

White House er i fuld gang med at blive opført af Claus Sørensen A/S på Esbjerg Brygge. Her har Home Erhverv Jylland Syd fundet en lejer til 1.000 kvm kontorlokaler.

- White House ligger i det nyudstykkede erhvervsområde med udsigt over indsejlingen til Esbjerg Havn. Vi har stået for udlejningen af de 1.000 kvm til WorkPoint og VestConsult, som er 2 succesfulde og hastigt voksende it-firmaer. I deres nye lejemål får de plads til yderligere vækst i de kommende år, siger direktør og indehaver Behrend Behrendsen, Home Erhverv Jylland Syd i Esbjerg.

NB! ESBJERG investerer 24 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 11. oktober 2016.
 
WorkPoint og VestConsult forventer at flytte ind i sommeren 2017, mens ejendommens 2 største lejere, Claus Sørensen A/S og advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius, tager deres nye lokaler i brug omkring årsskiftet 2017/17.

- Det er noget af det allerbedste kontorbyggeri i Esbjerg, og vi viser med stolthed lokalerne frem, hvis andre virksomheder har behov for nye lokaler af meget høj kvalitet, siger Behrend Behrendsen.

Claus Sørensen A/S driver køle- og frysehuse, men selskabet råder også over 158 boliglejemål fordelt på 9 ejendomme i Esbjerg samt 40.000 kvm erhvervslejemål.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032