Industriens Pension har i årets første 6 måneder opnået et afkast på 12,7 milliarder kr. Både aktiemarkedet og obligationsmarkedet har haft et rigtig godt halvår, mens ejendomme blot bidrager med 1 procent og infrastruktur med 5,1 procent.

Industriens Pension har haft et stærkt 1. halvår 2019, hvor afkastet for den samlede portefølje blev 12,7 milliarder kr., svarende til 7,6 procent.

Pensionskassen har i 1. halvår opnået et afkast fra danske aktier på 17,4 procent, mens udenlandske aktier har givet 16,5 procent. Emerging markets-obligationer har også bidraget positivt med et afkast på 9,8 procent.

- Renterne har taget endnu et dyk, og det har været et rigtig godt halvår for både aktier og kreditobligationer. Det kan virkelig ses i pensionsformuerne, der er vokset markant i år. Det vigtigste er dog vores stærke resultater på den lange bane, for det er her, at vi for alvor skaber værdi for medlemmerne, siger administrerende direktør i Industriens Pension, Laila Mortensen.

NB! Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes d. 19. september 2019.

Ejendomme bidrager med et afkast på 1 procent og infrastruktur med et afkast på 5,1 procent.

Industriens Pension vandt sammen med PFA i maj 2019 en stor pris for ejendomsinvesteringer i Norden ved IPE Real Estate Global Conference and Awards i Amsterdam. Industriens Pension og PFA modtaog prisen i kategorien ”Regional Nordic Countries” for at have fundet en velfungerende investeringsmodel til at identificere attraktive og oversete investeringsmuligheder i boligejendomme i provinsen. Selskaberne samarbejder om investeringer i danske vækstbyer uden for hovedstadsområdet og Aarhus.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS