I november 2017 flytter Illums Bolighus ind i Tivolis nye ikonbyggeri, som opføres på hjørnet af Vesterbrogade Bernstorffsgade. Illums Bolighus får et lejemål i stueetagen ud mod Bernstorffsgade i det 6.000 kvm store byggeri, der er tegnet af Pei Cobb Freed & Partners Architects.

Illums Bolighus rykker ind i Tivoli Hjørnet, når det nye byggeri på Vesterbrogade og Bernstorffsgade åbner i november 2017.

NB! Butikkens udvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 25. april 2017.

Illums Bolighus’ lejemål i Tivoli Hjørnet er på næsten 200 kvm og ligger i stueetagen ud til Bernstorffsgade, som med byggeriet af Tivoli Hjørnet får et bredere fortov, så der bliver mere plads til udeliv.

Når den nye butik åbner, vil der være 12 forretninger i alt i selskabet, der ud over de 6 forretninger i Danmark også har adresser i Oslo, Bergen, Stockholm, Solna, Malmö – og siden 10. november 2016 Hamburg.

- Gennem de seneste 10 år har Illums Bolighus haft en ekspansiv strategi og åbent flere nye forretninger. Vi ser det som et indlysende valg, at vi skal findes i Tivol Hjørnet, der ikke blot bliver en arkitektonisk perle, men også skaber helt nyt liv i Bernstorffsgade, siger Henrik Ypkendanz, medejer og direktør for Illums Bolighus.

NB! Den nye planlov og butikker. Konferencen afholdes d. 5. april 2017.

Tivoli Hjørnet, der åbner i november 2017, skal bygge bro mellem Tivoli og byen udenfor. Forlystelseshaven havde sidste år 4,7 millioner besøgende og nærmer sig en omsætning på 1 milliard kr. Hjørnet er Tivolis bud på en videreudvikling af virksomheden, der er et af Danmarks stærkeste oplevelsesbrands.

- Vi ser det som et logisk skridt at skabe et hus, der rummer både spisesteder, hotelværelser og retail, og vi er stolte over, at et toneangivende brand som Illums Bolighus vil være med, siger Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, som netop har rundet de 60 år, og har 20 år på bagen i forlystelseshavens direktørstol.

NB! Hotellets udvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 2. maj 2017.

- Helt fra begyndelsen i 1843 har Tivoli bestået af kultur, forlystelser, mad og butikker. Vi har været vidne til en sammensmeltning af ting, der for 25 år siden var adskilt; mad er blevet kultur og shopping er blevet en totaloplevelse. Tivoli skal naturligvis fortsætte med at være en del af den udvikling, og jeg forventer, at Tivoli Hjørnet kommer til at spille en vigtig rolle i København, uddyber Lars Liebst om sammenhængen mellem designforretningen og forlystelseshaven.

Det nye byggeri på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade vil rumme 4.000 kvm retail, foodcourt og restaurant og 1.950 kvm hotel med 21 værelser som udvidelse af Hotel Nimb samt 700 kvm udendørsareal. På taget anlægges en grøn have.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland