IBF overtager Wewers Betons aktiviteter på Sjælland – bortset fra betonværket i Mårum. IBF og Wewers har indgået en aftale om, at det fællesejede selskab Wewers Beton købes af IBF, således at IBF fremover bliver 100 % ejer af selskabet, som efterfølgende skifter navn til IBF Beton Sjælland.

Den indgåede aftale er betinget af en godkendelse hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og vil træde i kraft umiddelbart efter, at handlen er blevet endeligt godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i juli måned.

Rent juridisk er retten til selskabsnavnet ”Wewers Beton” ikke omfattet af handlen, og den fortsatte drift af betonværkerne i Greve, Ølstykke og Mørkøv vil sammen med pumpeaktiviteten på Sjælland derfor ændre navn til IBF Beton Sjælland A/S.

Aktiviteten fra betonværket på Ny Mårumvej i Græsted indgår ikke i handlen, men fortsætter som selvstændigt betonværk under navnet Wewers Beton.

Om IBF

IBF, Ikast Betonvarefabrik er aktiv inden for produktion  af færdigblandet beton og hertil knyttede transport- og serviceydelser, herunder pumpning af beton og ophejsning af tagsten, samt produktion og salg af betontilslagsmaterialer. Derudover er Ikast Betonvarefabrik aktiv inden for produktion af betonelementer, betontagsten og belægningssten.

Wewers Beton er aktiv inden for produktion af færdigblandet beton og hertil knyttede transport- og serviceydelser, herunder pumpning af beton. 


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked