Møde- og eventkæden HUONE International har underskrevet aftale med PFA Pension om at tilbyde kreative mødefaciliteter og serviceydelser til Københavns nye møde- og eventsted ved Amager Strand. Stedet forventes at åbne i foråret 2019. HUONE Copenhagen videreudvikler servicekonceptet, som allerede er lanceret i Kamppi, Helsinki, hvor HUONE og deres medarbejdere administrerer alle nøglefunktioner inden for deres erhvervsejendomme.

HUONE tilbyder kreative mødefaciliteter og eksklusive serviceydelser til Amager Strands nye erhvervscentrum

Kim Revald, Technical Asset Manager hos Thylander Gruppen, har været med i udviklingen af en del af Amager Strand-projektet siden den første planlægningsfase. Thylander Gruppen varetager Amager Strands erhvervscentrum på vegne af deres udlejer, PFA Pension.

- I udviklingen af Amager Strand-projektet ønskede vi designløsninger, som til fulde kunne udtrykke de individuelle karakteristika, som var kendetegnet for det tidligere industriområde, udtaler han. Derudover ønskede vi at vælge det helt rigtige mix af lejere til stedet, eftersom de skulle være hjertet i det nye erhvervscentrum. Slutteligt ønskede vi en full-service samarbejdspartner, der kunne styrke mulighederne i den multi-funktionelle bygning. Via samarbejdet med HUONE får vi netop alle disse ønsker opfyldt.

NB! Finansiering af ejendom. Kurset afholdes d. 6. juni 2019.

HUONE (det finske ord for rum) International servicerer tusindvis af møde- og konferencegæster på deres tre full-service møde- og eventsteder i Helsinki og Singapore. Det prisvindende koncept har fokus på at maksimere mødeoplevelsen og på deres kunders succes. Med åbningen i København har HUONE nu fire mødesteder.

- HUONE hjælper allerede i dag mødeplanlæggere med at få succes i en af verdens hårdeste møde- og konferencemarkeder, Singapore. Vi er bevidste om, at København er et marked, hvor møde- og eventkunderne har stor erfaring, og hvor der er et stort udbud af mødesteder, så vi glæder os ekstra meget til at tage fat på denne nye mulighed og til at overgå kundernes forventninger når vi introducerer HUONE’s koncept i København, siger Evon Söderlund, stifter og CEO hos HUONE.

De 3.800 indendørs kvm vil blive fuldstændigt forvandlet til et mødested med 20 full-service mødelokaler designet med det formål at give plads og rum til kreativitet. Mødestedet vil også tilbyde restaurant, bar og fællesarealer.

- Vi har fulgt HUONE’s professionalisme i forbindelse med vores mangeårige samarbejde, fortsætter Kim Revald. Der er stor efterspørgsel hos lejerne på ekstra serviceydelser, som forbedrer faciliteterne for både lejere og husets medarbejdere. Vi synes, at HUONE’s ambition om at overstige forventningerne hos selv de mest krævende virksomheder, passer perfekt til både os og PFA.

HUONE i København er en del af virksomhedens mål om fortsat at vækste internationalt. Virksomheden er pt i gang med at kigge på fremtidige mødesteder i Norden og det centrale Europa.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS