Entreprenørvirksomheden, der blev stiftet i begyndelsen af 2022, ruster sig til vækst med ny projekt- og udviklingschef.

HJK Byg har ansat Morten Nissen som projekt- og udviklingschef og ruster sig dermed til vækst. Han tiltræder i dag, den 1. december 2022, og han kommer til at have ansvaret for at finde projekter, som passer ind i den unge entreprenørvirksomheds planer.

- Vi har en vækstplan, hvor vi skal søge efter de rigtige erhvervsprojekter. I den forbindelse har vi ledt efter en profil, som har et stort netværk, og som passer ind i HJK Bygs team. Det har vi fået med ansættelsen af Morten, og vi er utrolig stolte af, at vi som ung virksomhed kan tiltrække en så erfaren profil, siger administrerende direktør Glenn Jacobsen.

Vejle: De store investeringer. Konferencen afholdes den 23. marts 2023.

Morten Nissen er uddannet bygningskonstruktør og kommer med en lang erfaring og et sort netværk indenfor branchen. Han har de sidste mange år arbejdet med udvikling og totalentrepriser i hele Danmark.

- Jeg har altid syntes det er spændene at være med til at bygge en virksomhed op og videreudvikle den. Det får jeg mulighed for i HJK Byg, der allerede har fået opbygget et spændende team, som brænder for det gode byggeri, udtaler projekt- og udviklingschef Morten Nissen.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS