Michael Byrgesen Hansen er udpeget som ny administrerende direktør for Heimstaden i Danmark.

Heimstaden oplyser, at Michael Byrgesen Hanse er udnævnt til ny administrerende direktør i Danmark. Han har været ansat hos Heimstaden siden den 1. april 2019, og han starter formelt som administrerende direktør den 1. april 2020. Han har dog varetaget funktionen siden januar.

- Heimstaden Danmark har været igennem en fantastisk udvikling de sidste par år og er nu på vej ind i en ny og spændende fase, hvor vi fortsat skal fokusere på at sikre tidssvarende boliger på det danske lejeboligmarked og sublim beboerservice på tværs af hele værdikæden. Det er et arbejde, der allerede er i fuld gang og som jeg ser frem til at sætte endnu mere fokus på, siger Michael Byrgesen.

Michael har knap 30 års erfaring fra ejendomsbranchen, senest 14 år hos Ingka-gruppen, hvor han har beklædt en række forskellig stillinger som blandt andet udviklingsdirektør i Europa, Managing Director i Spanien og Regional Asset Manager, Europe.

FINANSIERING af ejendomsprojekter. Kurset afholdes d. 29. oktober 2020.

Heimstaden Danmark råder over 136 ejendomme og 10 ny udviklingsprojekter med i alt 10.000 boliger og 165 erhvervslejemål. Den danske organisation tæller 125 medarbejdere på kontorerne i København og Horsens.

- Vi er glade for, at Michael kom igennem som den stærkeste kandidat efter en grundig ansættelsesproces. Han er allerede fuldt ud på linje med vores kultur og visionen om Friendly Homes (boliger med omtanke, red.), og vi ser frem til at udvikle virksomheden videre sammen med Michael, siger Patrik Hall, administrerende direktør i Heimstaden.

Processen med at rekruttere en efterfølger som chef for Heimstaden Danmarks Asset Management, går nu i gang.

Heimstaden er Danmarks største private boligudlejer, og i den seneste delårsrapport, var den danske ejendomsportefølje bogført til en værdi på 23 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS