Den 1. september flyttede Aleris-Hamlets to privathospitaler til 9.000 kvm store nyrenoverede lokaler i den tidligere TV-by i Søborg.  

En epoke sluttede, da de fleste aktiviteter den 1. september flyttede ud af den markante bygning på Frederiksberg, som har huset Privathospitalet Hamlet siden dets åbning i 1993.

Kun Aleris-Hamlet Hospitalers administration og øjenlaserklinikken EuroEyes er blevet tilbage i den tidligere kapselfabrik på H.V. Nyholms Vej, mens alle øvrige aktiviteter er flyttet til afdelingen i Gyngemosen i Søborg, der med 431 ansatte og efter en omfattende udvidelse til 9.000 kvm er blevet Nordens største privatejede hospital.

– Der er kun 9 km mellem de to eksisterende hospitaler, og det giver nogle åbenlyse fordele at sammenlægge dem. Vores nye diagnostiske center med CT- og MR-scanning, ultralyd, røntgen og kikkertundersøgelser er et godt billede på den faglige synergi, som skabes, siger adm. direktør Nis Alstrup fra Aleris-Hamlet Hospitaler, som er en del af den nordiske sundhedskoncern Aleris med over 7.000 ansatte.

Sammenlægningen af de to hospitaler styrker Aleris-Hamlets positive forventninger til fremtiden. – Vi opererer på et udfordrende marked, hvor udviklingen går i retning af færre og større enheder, og hvor en del mindre aktører igennem de seneste år enten er blevet opkøbt eller har måttet lukke, slutter Nis Alstrup.

Aleris-Hamlet Hospitaler med afdelinger i Esbjerg, Herning, Søborg, Aalborg og Aarhus er Danmarks største og bredest dækkende privathospital.

NB: ByensEjendom afholder d. 23. januar 2013 kl. en konference om "Udvikling og investeringer i hospitaler i København".


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS