Hæren skal have moderniseret sine mandskabs- og materielfaciliteter på 8 kaserner over hele landet. I Skive investeres nu 100 millioner kr.

Forsvarets Ejendomsstyrelse udbyder hovedentreprisen på Skive Kaserne. Den omfatter følgende:

— Etablering af en bygning med konstruktionsfaciliteter til Forsvarets Konstruktionsenhed. Bygningen indeholder undervisnings- og værkstedsfaciliteter, som indrettes i en standardgarage i én etage. I tilknytning hertil etableres 3 etager med kontorarbejdspladser, mødelokale, undervisningsrum, omklædningsfaciliteter, baderum, toiletter, depot og rengøringsrum samt teknikrum. I alt 2.100 kvm.

— 2 standardgarager. Bygningen indeholder en standardgarage i én etage. I tilknytning hertil etableres 2 etager med kontorarbejdspladser, mødelokale, depot- og rengøringsrum, toiletter samt teknikrum. I alt 4.000 kvm.

— Endvidere etableres nye parkeringsarealer omfattende 1.700 kvm + 8.500 kvm, nyt tankanlæg samt en ny fjernvarmeledning gennem kasernens garageområde.

Det forestående udbud er en del af det samlede projekt benævnt "Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 2 og 3", der omfatter nybyggeri på en række af Hærens etablissementer fordelt i hele landet.

I fase 2 og 3 udbydes bygge- og anlægsarbejder i hovedentreprise på 8 kaserner i 8 forskellige udbud, så også de lokale entreprenører har chance for at komme i betragtning, fordi den enkelte entreprise kun er i mellemstørrelsen.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter