PensionDanmark har investeret 250 millioner kr. i Zleep Hotels og Alfa Company House Skejby i det nordlige Aarhus, som får DGNB Guld for bæredygtighed.

Zleep Hotel i Skejby rummer 100 hotelværelser fordelt på 3.170 kvm og Alfa Company House Skejby rummer lejemål fordelt på 6.258 kvm kontor og 1.170 kvm kælder. Projekterne, der er opført i totalenprise af NCC for PensionDanmark, er nu blevet bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld.

- Klima og bæredygtighed hele vejen igennem er en central del af NCC Property Developments koncepter. Derfor finder vi det stærkt, at PensionDanmark i den grad har besluttet sig for at være en bæredygtig bygherre. Vi er glade for igen at kunne levere byggerier med høj bæredygtighedscertificering til PensionDanmark og brugerne, siger administrerende direktør Ole Faurby i Property Development i NCC Danmark.

Jylland: Planloven og lokalplaner - de nye ændringer. Kurset afholdes d. 28. oktober 2020.

PensionDanmark ejer i forvejen Comwell-hotellerne i Kolding, Holte og Roskilde og er medejer af Copenhagen Marriott Hotel. PensionDanmark er også bygherre på lignende Company House-koncepter i blandt andet Gladsaxe og Vallensbæk ved København og på Frederiks Plads i Aarhus.

Pensionskassen har investeret 250 millioner kr. i de 2 projekter i Aarhus.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder