I Glostrup og Brøndby Kommune har man nu lokalplanerne på plads, så et erhvervsområde kan omdannes boligområde med rækkehuse og lejligheder i 2-6 etager.

Området nord for Banemarksvej er et ældre erhvervsområde, der strækker sig både ind i Brøndby og Glostrup Kommune. De 2 kommuner har arbejdet tæt sammen om, hvordan interesserede investorer kan omdanne erhvervsområdet op til jernbanen til et blandet boligområde, skriver Brøndby Kommune i en pressemeddelsle.

Nu er lokalplanerne for området endeligt vedtaget, så der kan bygges etage- og rækkehusboliger i 2-6 etager på Banemarksvej. Investorer ønsker at bygge i omegnen af 530 boliger; de fleste af disse er etageboliger og cirka 50 er rækkehuse. Omkring 200 af boligerne ligger i Brøndby Kommune.

Almene boliger for milliarder. Konferencen afholdes d. 23. juni 2020.

- Vi får et løft og forskønnelse af området, når det ældre erhvervsområde bliver transformeret om til et boligkvarter med etageboliger og rækkehuse. Og jeg forventer, der bliver stor interesse for byggeriet, da der jo er et stort behov for boliger i hovedstadsområdet til unge og børnefamilier, udtaler Kent Magelund (S), borgmester i Brøndby Kommune, i meddelelsen.

Det er op til investorerne, hvornår de går i gang, og dermed hvornår man vil kunne se de første byggerier i området, skriver Brøndby Kommune.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND