DIS har netop indgået aftale med Gefion Group om køb og opførelse af nye boliger på adressen Ved Stadsgraven 15 tæt på Christianshavn, Københavns Universitet, offentlig transport og indre by.

Der er tale om 2 tidligere erhvervsbygninger, som ombygges og forbindes med en ny mellembygning. DIS får således 40 store lyse boliger med en tilhørende tagterrasse og grønt gårdmiljø til glæde for såvel danske som udenlandske studerende.

- Vi glæder os rigtig meget til at kunne byde både udenlandske og danske studerende indenfor i de store og lyse boliger, som beliggenhedsmæssigt er meget unik, og indretningsmæssigt vil give de studerende de bedste rammer for et godt internationalt studiemiljø, siger Malene Torp, administrerende direktør i DIS.

NB! Planloven med fokus på lokalplaner og nyeste ændringer. Kurset afholdes d. 21. marts 2019.

DIS ejer 2 kollegier i København og inden for det næste år, kan boligejendommen, Ved Stadsgraven 15, føjes til listen. DIS har valgt Gefion Groups udviklingsprojekt både på grund af den ideelle beliggenhed, den spændende arkitektur og sidst men ikke mindst boligernes rummelighed, hvor der er god plads til, at flere studerende kan bo sammen og skabe et trygt og godt internationalt studiemiljø. Ejendommen er på i alt 4.165 kvm.

Ejendommen blev overtaget af Gefion Group i 2016 i samarbejde med Artha.

- Vi er stolte af, at DIS har valgt vores boligprojekt, Ved Stadsgraven, som deres næste boligejendom i København. Vi glæder os til samarbejdet med DIS og til at bringe vores store erfaring med at konvertere erhvervsejendomme til boligejendomme i spil, siger Thomas Færch, administrerende direktør i Gefion Group.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS