Frederikssund Kommune modtog 48 byggeansøgninger på erhvervsområdet i 2015. I 2016 var tallet næsten fordoblet og endte på 93 sager. Sagsbehandlingstiden er dog stadig kun 7 dage i gennemsnit.

Sagsbehandlingstiden på byggesager i Frederikssund Kommune er stadig på 7 dage i gennemsnit, selvom antallet af byggeansøgninger på erhvervsområdet blev fordoblet i 2016 i forhold til året før.

 - Jeg er glad for at kunne konstatere at vores virksomheder har mod på fremtiden og lyst til at bygge ud og om. Det er imponerende flot at antallet af erhvervsbyggesager er fordoblet på blot ét år, siger Ole Søbæk, formand for Vækstudvalget.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen. Konferencen afholdes d. 20. juni 2017.

Med den gennemsnitlige sagsbehandlingstid på 7 dage for komplicerede byggesager (eksempelvis landbrug, erhvervs- og etagebyggeri samt tilbygninger hertil), lever Frederikssund Kommune op til servicemålet, som i 2016 var sat til 6-10 uger.

 - Jeg er stolt af at vores administration har kunnet løfte denne ekstra arbejdsbyrde, uden at det er gået udover sagsbehandlingstiden eller kvaliteten. I 2017 vil vi fortsat have fokus på at yde en kompetent og effektiv sagsbehandling af erhvervssagerne, siger Tina Tving Stauning, formand for Teknisk Udvalg.

NB! Hillerød - byudvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 10. maj 2017.

I forbindelse med at der gives en tilladelse udsendes et spørgeskema, der fokuserer på ansøgers oplevelse af sagsforløbet. Over 80 procent svarer at de er godt tilfreds sagsbehandlingen. Kun 2 procent er utilfredse med forløbet af deres byggesag.

 - Ikke alt går 100 procent glat, men der er en fortsat voksende tillid mellem ansøgere og kommunen, der bevirker, at selv mere komplicerede problemstillinger løses til alle parters tilfredshed og ofte med afsæt i en god forhåndsdialog. Internt fokuserer vi fortsat på de tværfaglige sagsgange, idet vi har en særlig opmærksomhed på at optimere samarbejdet med Beredskabet, der på grund af strukturændringer har haft svært ved at følge med, siger Tina Tving Stauning, formand for Teknisk Udvalg.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS