De nye teknologiske og digitale muligheder vil-, og allerede er i gang med at forandre ejendomsmarkedet og hele ejendomsbranchen. Hør mere på konferencen "Proptech - digitale værktøjer til ejendom" den 16. januar 2020.

Det gælder for ejendomsmarkedets aktører hurtigst muligt at få øjnene op for de forretningsmæssige muligheder, der ligger i Proptech.

Tilpasningen til de nye markedsforhold kan i yderste konsekvens have betydning for, om virksomhederne vil overleve i fremtiden. For at forblive en stærk spiller gælder det om at have en strategi for, hvordan man som virksomhed vil håndtere teknologien.

Hvilke forretningsmæssige muligheder er der i Proptech? Hvornår kan investering i proptech løsninger svare sig økonomisk? Skal man have en proptech strategi i firmaet, og hvordan udvikler man den?

Hør mere på konferencen Proptech - digitale værktøjer til ejendom den 16. januar 2020, hvor  Nadim Stub, administrerende direktør i Proptech Danmark, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i København frem til 2030