Kapitalforvalteren Formuepleje, der i efteråret 2017 gik ind på det danske ejendomsmarked, har valgt Taurus Ejendomsadministration til at administrere sine ejendomsporteføljer.

Taurus Ejendomsadministration administrerer Formueplejes ejendomsporteføljer. Partner har indgået en aftale, der omfatter full-service ejendomsadministration, og Taurus er allerede i gang på de 2 første fonde. Fonden, Formuepleje Ejendomme 1, har en egenkapital på 125 millioner kr. og består lige nu af 2 ejendomme i henholdsvis Valby og Aarhus C. Formuepleje Ejendomme 2 med en egenkapital på 180 millioner kr. har netop indkøbt sin første ejendom i Højbjerg og forventer køb af yderligere ejendomme i nær fremtid.

- Taurus er glade for samarbejdet med Formuepleje, som vi ser som en strategisk vigtig kunde i kredsen af større, professionelle investorer, der vælger os som forvalter af deres ejendomme, siger Thomas Windtberg, administrerende direktør i Taurus Ejendomsadministration.

NB! Jylland: Erhvervslejeloven - den nye udvikling. Kurset afholdes d. 6. december 2018.

Taurus Ejendomsadministration har 50 medarbejdere og kontorer i Aarhus og København. Selskabet administrerer 330 ejendomme med 8.500 lejemål.

- Vi har blandt andet valgt Taurus som administrator på grund af det store ejerskab, de udviser for de ejendomme, de administrerer. Vi ønsker et professionelt administrationsselskab, der tilbyder hele pakken indenfor administration, rapportering, udlejning og ejendomsservice, men samtidig en samarbejdspartner, der er fleksibel og tæt på de enkelte ejendomme. Vi forventer klare anbefalinger til øget værdiskabelse i vores ejendomme, og det er vi sikre på, at Taurus kan tilbyde, udtaler Formueplejes ejendomsdirektør og partner, Lars-Erik Larsen.

Begge Formueplejes ejendomsfonde er fuldtegnede, men kapitalforvalteren forventes inden længe at lancere endnu en ejendomsfond.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter