Nyt familiehus kan rumme 11 familier ad gangen. Det bygges i tilknytning til det 25.000 kvm store Bodil Eskesen Centret i Glostrup.

Med en donation på 30 millioner kr. fra TrygFonden får patienter med hjerne- eller rygmarvsskader fremover mulighed for at have familien tæt på. Det sker med byggeriet af et nyt familiehus.

Det etableres i tilknytning til det 800 millioner kr. dyre og 25.000 kvm store Bodil Eskesen Centret i Glostrup. Centret er under opførelse og ventes klar til åbning i midten af 2023. Familiehuset forventes at stå klar få måneder efter.

Familiehuset i Glostrup er det 3. familiehus, TrygFonden støtter. De 2 foregående er opført i tilknytning til henholdsvis Aarhus Universitetshospital og Hammel Neurocenter.

Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 20. april 2023.

- Vi har særdeles gode erfaringer fra de andre familiehuse med at hjælpe familier, der er ramt af alvorlig sygdom og ved, hvor afgørende det er for patienterne at have deres familier tæt på. Familiehusene skaber netop dét, som de berørte familier – og ikke mindst børnene – har allermest brug for, en tryg ramme i en særdeles utryg og usikker tid, siger direktør i TrygFonden, Rie Odsbjerg Werner.

Det er RH Arkitekter, der har tegnet det 1.317 kvm store hus, og visionen er at skabe hjemlige rammer og give den kriseramte familie mulighed for at være samlet og leve så almindeligt som muligt under indlæggelsen.

Virksomheden Store Hedebyg er netop blevet tildelt entreprisekontrakten med Region Hovedstadens Center for Ejendomme som bygherre, og byggeriet er nu gået i gang på et område ved siden af Bodil Eskesen Centret.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aalborgs massive udviklingsprojekter