Trods en omsætning på næsten 1,6 milliarder kr. får CG Jensen et beskedent resultat på knap 17 millioner kr.

CG Jensen havde i 2021 en nettoomsætning på knap 1,6 milliarder kr. mod 1,63 milliarder kr. i 2020. Resultatet før skat landede i 2021 på 16,8 millioner kr. mod 106,7 millioner kr. i 2020. Regnskabet er mærket af en enkelt sag med en stor nedskrivning.

- Desværre har et enkelt af vores projekter været ramt af et større tab, som påvirker CG Jensens regnskab negativt. Det er vi naturligvis ærgerlige over. Vi har identi­ficeret og håndteret problemstillingerne og vi glæder os over, at vi kan mærke effekt af vores tiltag, siger administrerende direktør i CG Jensen, Michael S. Larsen.

CG Jensen har i en årrække præsteret en af branchens højeste overskudsgrader. I 2020 havde selskabet en overskudsgrad på 6,1 procent, men i 2021 lød den på 0,3 procent.

Milliardbyggeri i Helsingør, Nivå og Whiskybæltet. Konferencen afholdes den 10. november 2022.

CG Jensen oplyser, at man er gået ind i 2022 med en fornuftig ordrebog, og i 1. kvartal 2022 har man allerede realiseret en solid ordretilgang.

- Branchen er fortsat udfordret af blandt andet prisstigninger og leveringsvanskeligheder – og ikke mindst usikkerheden omkring de konsekvenser, krigen i Ukraine kan give. På den baggrund ser vi, at 2022 også kan blive udfordrende. Vi har dog identificeret de udfordringer, vi kigger ind i – og har tilpasset strategien i henhold hertil. Ordre-pipelinen ser desuden stærk ud, og vi har en god dialog med vores kunder og samarbejdspartnere, siger Michael S. Larsen.

CG Jensen forventer et stigende aktivitetsniveau for 2022, men peger i ledelsesberetningen på, at den "igangværende konflikt i Ukraine sammenholdt med efter-
veerne af COVID-19 pandemien skaber dog en både turbulent og usikker markedssituation for entreprenørbranchen".

CG Jensen har en af Danmarks største egenproduktioner og har kontorer i Glostrup, Harlev og Odense.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter