Selvom salget af rækkehusene i Snedkerhaven først lige er gået i gang, er projektet en stor succes. Det første Åbent Hus-arrangement resulterede i 10 ud af 14 reserverede rækkehuse - og flere købsaftaler er allerede underskrevet.

Rækkehuset er en af danskernes fortrukne boligformer. Det vidnede de mange håbefulde mennesker og familier om, da der for nylig for første gang blev afholdt åbent hus for 14 rækkehuse i Snedkerhaven. Her stod flere købere nemlig klar, da salget gik i gang.

- Vi er selvfølgelig meget glade for den store interesse og glæder os over de positive kommentarer om området og boligernes kvaliteter, siger Ann-Beth Senger, salgschef hos FB Gruppen, der står bag opførelsen af Snedkerhaven.

Mange købere hev en dag ud af kalenderen og stod tidligt op, så de var klar, da rækkehusene gik i salg.

NB! Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes d. 4. juni 2019.

- Vi bød den første køber velkommen allerede klokken 7, selvom salget først gik i gang klokken 15, fortæller Ann-Beth Senger.

Der er allerede nu underskrevet købsaftale på flere af rækkehusene på Landlystvej i Hvidovre på grunden, der i mange år har været værksted for en af Danmarks ældste tømrervirksomheder Julius Nielsen og Søn.

De 14 rækkehuse opføres i 2 plan med 4 værelser og arealer mellem 114 og 119 kvm. Rækkehusene står klar til indflytning den 1. december 2019.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne