DSB råder over 165 elevatorer, 44 rulletrapper og 150 handicaplifte fordelt på lokationer i hele landet. I de næste 5 år er der afsat 120 millioner kr. til faclity management på de 359 enheder.

Formålet med DSBs udbud er at etablere en landsdækkende rammeaftale på facility managemant ydelser, herunder teknisk vedligehold, drift og vedligehold, samt udførelse af projekter herunder også materialer og reservedele. 

Aftalen indeholder 2 serviceområder:

1) Teknisk vedligehold:
Serviceområdet ”Teknisk vedligehold” indeholder planlagte og ikke planlagte vedligeholdelsesaktiviteter på DSB’s elevatorer, lifte, rulletrapper og handicaplifte i hele landet. Serviceområdet indeholder ligeledes identifikation af behov for opretning og udskiftning af anlæg;

2) Projekter:
Serviceområdet ”Projekter” indeholder identifikation af behovet for projekter, udarbejde projektbeskrivelser og kalkulationer, sikre at disse opgaver igangsættes og gennemføres, samt at status på den enkelte opgave løbende fremgår og opdateres i DSB’s Ticketsystem.

Parallelt hermed skal leverandøren foretage en statusrapportering per projekt samt overordnet økonomi- og dispositionsregnskab for den samlede projektportefølje. Endelig skal leverandøren sikre en korrekt håndværksmæssig gennemførelse af de enkelte projekter.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS