C.F. Møller Architects har tegnet laboratoriebyggeriet Biomedicum i Stockholm. Byggeriet er nomineret til en "Mies van der Rohe Award 2022".

Biomedicum i Stockholm, tegnet af C.F. Møller Architects for Akademiska Hus og Karolinska Institutet, er nomineret til en "European Union Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award 2022", skriver den danske arkitektvirksomhed.

Biomedicum er bygget af Skanska, og ud over C.F. Møller har Nyréns Arkitektkontor været involveret i projektet, idet den svenske tegnestue har stået for interiøret, mens Landskapslaget har stået for landskabsarkitekturen.

SENIORbofællesskaber - planer, investeringer og marked. Se online-konferencen her.

Biomedicum stod færdigt i 2018, før tid og under budget, og har siden modtaget en række priser så som en Mipim Award i kategorien "Best Helathcare Development", "Architecture MasterPrize - Healthcare Architecture 2019", "CODAawards - Healthcare Winner 2019". Endeligt er bygningen blevet valgt som "Årets Bygge" i Sverige i 2019.

The European Union Prize for Contemporary Architecture - Mies van der Rohe Award (EU mies award) uddeles hvert 2. år af Den Europæiske Union og Fundació Mies van der Rohe, Barcelona, for at anerkende og belønne fremstillingen af arkitektonisk kvalitet i Europa.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse