Kendte erhvervsfolk køber markant bygning med 1.390 kvm erhverv, der er sammenbygget med rådhuset i Assens.

Ifølge Fyens.dk har iværksætter Jim Lyngvild købt det tidligere saltlager ved Assens Sukkerfabrik sammen med entreprenør Palle Johansen og erhvervsmand Jørgen Strøjer Hansen, der tidligere stod bag familievirksomheden Strøjer Tegl, som i 2023 blev solgt til Egernsund Wienerberger.

Den 4 etager høje bygning på Rådhus Allé 7 har et grundareal på 695 kvm og et erhvervsareal på 1.390 kvm. Den er ifølge Fyens.dk bygget sammen med Assens Rådhus, der blev taget i brug i 2010 efter en omfattende renovering og istandsættelse af den 140 år gamle sukkerfabrik.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes den 5. marts 2024.

- Mit hjerte banker stadigvæk helt særligt for Assens. Det var den første fynske by, jeg flyttede til, og det er også her, jeg har mine to virksomheder, siger Jim Lyngvild til Fyens.dk

Kommunen satte i december 2023 ejendommen til salg med en mindstepris på 395.000 kr. og med budfrist den 4. januar 2024. Nu skal de nye ejere finde ud af, hvad ejendommen skal bruges til.

Sammen købte de 3 investorer for 3 år siden ifølge avisen også Plums Ejendoms-Aktieselskab med den tidligere Plums Købmandsgård samt tilhørende arealer midt i Assens. Ejendommene udvikles ifølge Fyens.dk til et nyt bolig- og bykvarter.


Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Afholdes 31. oktober 2024

Klokken 09.00 - 12.40

DOCKENDOCKEN, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn


Kursusbeskrivelse

I juni 2020 kom der nye brandændringer i Bygnignsreglementet. Kurset giver dig den fornødne gennemgang af brandkravene i Bygningsreglementet med alle de nye ændringer i 2019 og 2020. De brandtekniske krav i byggeri kan være komplekse og svært tilgængelige.…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.