Benjamin Bunnage har valgt at fortsætte sin advokatkarriere i Plesner, hvor han har været de seneste 7 år.

Benjamin Bunnage fortsætter Plesner og tiltræder derfor ikke som juridisk direktør i EjendomDanmark per 1. oktober 2020.

- Det har været nogle vanskelige drøftelser og overvejelser, der har ført til min endelige beslutning om ikke at tiltræde i stillingen hos EjendomDanmark. EjendomDanmark er en spændende arbejdsplads med interessante udfordringer, men efter grundige refleksioner er min konklusion, at en fortsat karrierevej i Plesner er det rette valg for mig. Jeg har derfor valgt at bygge videre på det gode, mangeårige samarbejde, så jeg kan være med til skabe et enestående team indenfor mit felt. Jeg ønsker EjendomDanmark al mulig held og lykke i jagten på en ny juridisk direktør, siger advokat Benjamin Bunnage.

CITY og VESTERBRO i Københavns store projekter. Konferencen afholdes den 10. november 2020.

EjendomDanmarks formand og administrerende direktør i DEAS, Henrik Dahl Jeppesen, er ærgerlig over beslutningen, men respekterer Benjamins valg.

- Benjamin er en dygtig advokat og et sympatisk menneske, som ville have passet godt ind i EjendomDanmark. Derfor er vi selvfølgelig ærgerlige, men vi ønsker ham held og lykke fremover i Plesner. Nu går vi i gang med at finde en ny juridisk direktør, og jeg har al grund til at tro, at vi i den kommende searchproces finder en ny, stærk kapacitet, siger Henrik Dahl Jeppesen.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri