EDC Erhverv Poul Erik Bech kan nu byde velkommen til endnu en profil i Salgssupport og Researchafdelingen. Axel Nyegaard er netop ansat som projektleder i afdelingen og tilslutter sig et team bestående af 11 mand. Senest kommer han fra en stilling som financial officer & project coordinator hos rådgivningsfirmaet Triagonal.

Salgssupport og researchafdelingen i EDC Erhverv Poul Erik Bech udvider bemandingen med endnu en ny projektleder. Axel Nyegaard er ansat i afdelingen per 7. september 2020, hvor han skal optimere interne processer og agere projektleder på større udviklingsopgaver.

- Jeg har fået et rigtig godt indtryk af EDC Erhverv Poul Erik Bech, som for mig at se, består af et yderst professionelt setup med kompetencerige og erfarne ansatte. Jeg glæder mig til at blive en del af det succesfulde og stærke team, som understøtter hinanden i arbejdsopgaver på kryds og tværs, siger Axel Nyegaard.

Erhvervslejeloven - ny udvikling. Kurset afholdes d. 25. februar 2021.

- Jeg ser frem til nye udfordringer og forventer en spændende arbejdsplads i en afdeling, som er i konstant udvikling, og hvor der er rig mulighed for at kunne udvikle nye og spændende kompetencer, både hvad angår det arbejdsmæssige og det personlige plan, udtaler han.

Axel er 27 år og er uddannet bachelor i HA-almen fra RUC. Til dagligt bor han med sin kæreste på Vesterbro.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS