En villa på Ryvangs Allé i Risskov i Aarhus blev i juni 2022 solgt for 43,3 millioner kr., hvilket gør den til den dyreste i Aarhus nogensinde.

Ifølge Århus Stiftstidende blev en villa på Ryvangs Allé 32 i Risskov i Aarhus i juni 2022 solgt for 43,3 millioner kr. Huset ligger i første parket mod vandet, og skiller sig ud ved sin størrelse, skriver avisen.

Der er således tale om en 594 kvm stor villa med en 527 kvm stor kælder. Ejendommen ligger på en 2.264 kvm stor grund, og huset rumme 8 værelser samt intet mindre en 6 toiletter, oplyser Århus Stiftstidende.

Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes den 11. januar 2023.

Huset er blevet solgt som skuffesalg, og Århus Stiftstidende har været i kontakt med liebhavermæglerne Lilienhoff, Lokalt Liebhaveri, Nonbo & Eland og Home i Risskov. De afviser alle at have formidlet salget.

Huset blev i 2006 opført af rigmanden Ralph Stanley Overby, og det har siden været omdrejningspunkt for en række stridigheder.

Den aktuelt dyreste villa i Aarhus ligger på Vibevej og er til salg hos Lilienhoff. Huset, der er tegnet af arkitekt Morten Schmidt fra Schmidt, Hammer og Lassen, er til salg med et prisskilt på 27 millioner kr.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS