Fårup Sommerland kunne den 4. maj 2016 slå dørene op til et nyt hotel med 51 værelser. Forlystelsesparken har investeret 45 millioner kr. i hotellet, som med en belægningsprocent på over 90 i juli allerede betegnes som en succes.

Fårup Sommerlands nye 4-stjernede hotel åbnede til sæsonstart 2016, og ifølge Nordjyske har hotellet i de første 4 måneder klaret sig over det forventede. I maj, juni og august havde hotellet en belægningsprocent på 60, og i juli var den over 90 procent.

- Vi er særdeles tilfredse med den start, vi har haft på. Vi havde en forventning om, at hotellet ville blive populært, men det har naturligvis været vanskeligt at spå præcis, hvor god opstartsfasen ville blive. Derfor er det ekstra glædeligt, at vi nu kan se tilbage på 4 måneder med flotte belægningstal, som også overgår budgettallene, siger Søren Kragelund, administrerende direktør i Fårup Sommerland, til avisen.

NB! Frederikshavn - investeringer og byudvikling for 7 milliarder 2017-2027. Konferencen afholdes d. 15. december 2016.

Fårup Sommerland satte i 2013 sæsonrekord, hvor i alt 656.904gæster besøgte forlystelsesparken. Fordelingen mellem danske og udenlandske besøgende er henholdsvis 80 og 20 procent. Norske, svenske og tyske turister udgør den største del af de udenlandske gæster, men på hotellet har mange af gæsterne været fra lande som Spanien, Grønland, Schweitz, Østrig, Storbritannien, Indien, Belgien, Italien og Finland.

Fårup Sommerland råder i alt over mere end 900.000 kvm, hvoraf selve parken med forlystelser, gangarealer, spisesteder og parkeringspladser fylder godt halvdelen. I 2015 blev Fårup Sommerland kåret til den 2. bedste forlystelsespark i Europa af internationalt anerkendte forlystelsesmagasin Kirmes & Park Revue.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032