Danmarks tredjestørste rådgivende ingeniørfirma udstiller på COPSUM2013. Hvad NIRAS' messestand byder på, kan du se den 29. og 30. maj på DOCKEN i København. Mens vi venter, har ByensEjendom taget en snak med sales director Dennis Olsen om branchens tilstand.

"Vi er jo ingeniører, så det er min vinkel på tingene", begynder Dennis Olsen, og fortsætter: "Min fornemmelse er, at der er kommet mere gang i branchen igen. Det er jo ikke jubelårene op til 2007-2008, men det er et marked, hvor der bliver handlet, og hvor der sker noget. Derfor vil vi også være mere til stede i markedet, blandt andet gennem vores deltagelse på COPSUM2013".

Energi og klima rykker

Vi spørger Dennis Olsen, hvor branchen er på vej hen, og hvilke spændende udviklingsområder, han ser. Specielt fremhæver han energiområdet: "Vi ser bestemt en vækst inden for klimasikring og energirenovering. Forebygning af klimaskader, screening for blue spots (terræn uden naturligt afløb), risikovurdering". Det underbygges blandt andet af ByensEjendoms egen succes med energi- og klimarelaterede konferencer. Og netop dét at mødes fysisk omkring branchen og markedet fremhæver Dennis Olsen.

Netværk, netværk, netværk

"Vi har brug for at mødes med både eksisterende og nye samarbejdspartnere", siger Dennis Olsen. "Internettet alene kan ikke gøre det, og det hjælper heller ikke at vi allesammen tager til Cannes. Vi har brug for at skabe konkrete og relevante netværk i Danmark og Norden". Det er netop derfor, NIRAS deltager på COPSUM som udstiller: "Vi vil gerne vise flaget og mødes med branchen. Det tror vi på, er vejen videre".

Copenhagen Property Summit - COPSUM2013 - afholdes den 29. og 30. maj 2013 på DOCKEN i København og arrangeres af ByensEjendom. Mød erhvervsejendomsaktører på partner- og direktionsniveau, besøg udstillerstande og deltag på 20 onsite konferencer med fokus på ejendom og investering i Danmark og Norden. Læs mere om COPSUM og tilmeld dig her

 


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS