60.000 kr. er prisen for hver eneste kvm på årets hidtil dyreste vej. Et gennemsnitshus på 150 kvadratmeter ender - efter lidt kvik hovedregning - med en pris på 9 millioner kr., mens vi når helt op på en købesum på 12 millioner kr., hvis vi snakker et hus på 200 kvm.

4 af de 5 veje, hvor husene er solgt for årets hidtil højeste kvm-priser, ligger i Nordsjælland. Det viser en opgørelse, Boliga har foretaget på veje med minimum 5 handler foretaget i 2017.

NB! Bestyrelsesarbejde i ejendomsselskaber. Konferencen afholdes d. 6. september 2017.

Det er således de nyslåede husejere på Strandvejen i Charlottenlund, der samlet set har givet allermest for deres kvm i år, mens man på den nærtliggende Klampenborgvej i Klampenborg har givet knap 44.500 kr. for hver kvm, og på Gl. Strandvej i Humlebæk er køberne sluppet med godt 44.000 kr. per kvm.

Roskilde placerer sig med Frederiksborgvej som årets hidtil 4. dyreste vej - her er der nemlig ifølge oplysninger fra Boliga.dk solgt indtil flere ejendomme med eksklusiv udsigt til fjorden.

NB! Boligudvikling i København 2017-2027. Konferencen afholdes d. 12. september 2017.

Som årets hidtil 5. dyreste vej findes Tom Kristensens Vej på Amager, hvor kvm-priserne, som villaerne og rækkehusene er blevet handlet for, er nået op på lige knap 35.000 kr.

Selvom afstanden mellem Amager, Humlebæk og Roskilde med Charlottenlund og Klampenborg i midten ikke er stor, er afstanden mellem de gader, der samlet set har de dyreste offentlige ejendomsvurderinger, endnu mindre.

NB! Roskilde: investeringer i byudvikling for 25 milliarder kr. 2018-2028. Konferencen afholdes d. 21. februar 2018.

Ser man på det offentliges vurderinger af landets ejendomme er det nemlig 4 veje i Hellerup og en enkelt i Klampenborg, der kan kalde sig landets dyreste adresser.

Den dyreste er med en gennemsnitlig kvm-pris på 57.389 kr. er Richelieus Allé, der ligger lige ud til Øresund og blandt andet også er hjemsted for flere ambassader.

Se de 10 dyreste veje i 2017 her.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne