Deloitte Fonden har købt en grund på havnen i Esbjerg af ejendomsudvikler Bjarne Pedersen og vil nu opføre et 3.500 kvm domicil på grunden. Den nye bygning skal være klar til indflytning i 2016.

Deloitte Fonden har arbejdet for en placering i havneområdet i Esbjerg. Det ses som en sikker og langsigtet god placering, som fonden derfor gerne vil investere i. Det oplyser fonden på sin hjemmeside.

- Vi ønsker fortsat at skabe rammerne for udviklingen af Deloitte i Esbjerg til gavn for vores medarbejdere og kunder. Esbjerg er centrum for en vigtig del af det vestjyske erhvervsliv, som vi fortsat ønsker at være revisor og rådgiver for, siger CEO for Deloitte, Anders Dons.

NB! Byudvikling for 62 milliarder i Vejle og Trekantområdet 2015 - 2025. Konferencen afholdes d. 24. november 2014.

Deloitte Fondens hovedaktivitet består blandt andet i at eje og udleje ejendomme i Danmark til Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Fonden stod bag opførelsen af Deloitte Huset i København i 2005 med et åbent kontormiljø, så medarbejdere arbejder bedre sammen på tværs af afdelinger og funktioner.

Samme tanker ses bag Aarhus-kontorets nye lokationer i City Tower, ligesom moderne indretning og energirigtige løsninger vil blive et omdrejningspunkt for de nye faciliteter i Esbjerg.

- I stedet for at sidde alene i et enkeltmandskontor vil vi skabe mulighed for at arbejde sammen i nye, større og mere tidsvarende rum til gavn for vores kunder og medarbejdere, siger Anders Dons.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter