I samarbejde med kædens tyske medejer, hoteloperatøren Deutsche Hospitality, melder Zleep Hotels nu, at de i 2022 åbner det første, tyske Zleep hotel. Et hotel med adresse i Tysklands næststørste by, Hamborg.

Ved udgangen af 2019 offentliggjorde Zleep Hotels, at de i 2021 åbner hotel i den spanske hovedstad; Madrid. Den danske hotelkæde indleder nu det nye år med endnu en stor hotelnyhed. Zleep Hotel Hamburg Altonaer Volkspark i Hamborg får 204 værelser, reception med bar og lounge samt et stort morgenmadsområde.

- Zleep Hotels er efterhånden et velkendt brand i Danmark, og vi er godt på vej ind i Sverige, så nu er derfor et oplagt tidspunkt at prøve kræfter med det tyske hotelmarked. Vi har et dedikeret team i ryggen, som, i mine øjne, er som skræddersyet til at stå i spidsen for en hotelåbning i det dynamiske Hamborg, fortæller Peter Haaber, administrerende direktør i Zleep Hotels.

Ferieparker og nye udviklingsmuligheder af campingpladser. Konferencen afholdes d. 1. september 2020.

Hotellet kommer til at ligge nord for togstationen Bahnhof Hamburg-Altona og tæt på multiarenaen Barclaycard Arena og Volkspark Stadion. Foruden de 2 arenaer har mange store virksomheder, herunder Montblanc og DESY Research Center, tillige hjemme i nærområdet, og også danske Oticon har en tysk afdeling i den nordlige ende af Hamborg.

Zleep Hotels’ tyske medejer ser også frem til hotelåbningen i 2022. Abning samler samtlige af hoteloperatørens 5 brands i Tyskland.

- Hele vores brandportefølje vil være repræsenteret i Tyskland med åbningen af Zleep Hotel Hamburg Altonaer Volkspark i 2022. Hermed vil vores gæster også kunne finde nordisk kvalitet og service til gode priser, når de bladrer vores hoteludbud igennem. Hamborg er en yderst attraktiv metropol, hvor både Steigenberger Hotels & Resorts og InterCityHotel allerede er repræsenteret, fortæller administrerende direktør i Deutsche Hospitality Thomas Willms.

Projektudvikler på det nye hotelbyggeri er tyske Farnhornstieg 8 GmbH, der er et samarbejde mellem Soravia og Kiskan Kaufmann Architekten.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS