Tirsdag den 23. april blev første spadestik taget til en stor udvidelse af Dansk Boligbygs domicil på Erhvervsbyvej 11 i Horsens.

Dansk Boligbygs søsterselskab Base Erhverv er entreprenør på projektet, hvor Dansk Boligbygs domicil udvides med 2.500 kvm.

- Vi er vokset rigtig meget, og alene de seneste 2-3 år er vi gået frem med 40 medarbejdere på landsplan, så vi nu er knap 100 – heraf næsten halvdelen i Horsens. Derfor har vi brug for mere plads, siger administrerende direktør Anton Nørgaard om baggrunden for udvidelsen.

Udvidelsen er på 3 etager, og har front ud mod Vejlevej. Når byggeriet er færdigt i april-maj 2020, vil domicilet på Erhvervsbyvej bestå af 2 ens bygninger, hver på 3 etager, som er forbundet af en mellembygning, der vil indeholde foyer i stueetagen og mødelokaler på de øvrige etager.

NB! Sønderborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 29. oktober 2019.

Dansk Boligbyg forbliver på 2. sal i den nuværende bygning, mens søsterselskaberne Base Erhverv og Ejendomsudviklingsselskabet Danmark (EUD) får kontorer i den nye bygning.

Virksomheden Itelligence, der i dag lejer hele 1. salen i den nuværende bygning, får fordoblet sit kontorareal, idet virksomheden også indretter sig på hele 1. salen i den nye bygning. Også Vangsoe-Gruppen indretter sig i den nye bygning, ligesom der forhandles med flere mulige nye lejere til kontorarealer i stueetagen.

Dansk Boligbyg har haft domicil på Erhvervsbyvej 11 i Horsens siden 2008, og har som følge af konstant vækst længe haft brug for mere plads. Virksomheden har 3 afdelinger i Horsens, afdelinger i Aalborg og Odense samt 2 afdelinger i Roskilde. Virksomheden arbejder som hoved- og totalentreprenør, og beskæftiger dagligt op mod et par tusinde via underentreprenører, fordelt på aktuelt 50 byggepladser over hele landet.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder