Prisen på Danmarks billigste hus er blevet sænket med 20.000 kr., så kvm-prisen nu er på 842 kr.

99.000 kr. vil i langt de fleste tilfælde ikke række særligt langt, hvis man vil investere i mursten og slet ikke et helt hus. Men det er ikke desto mindre den sum, som landets billigste hus har været til salg for indtil nu - og bedst som det altså ikke kunne blive billigere på det offentlige marked, ja så er villaen i Hobro, Nordjylland, altså nu blevet endnu billigere.

Der skriver boligmediet Boliga.dk.

Efter omtrent 4 måneder på markedet er der nemlig netop blevet skåret knap 20.000 kr. af udbudsprisen for villaen, hvilket betyder, at du nu blot skal kunne skrabe 80.000 kr. sammen for at kunne skrive husejer på CV’et.

For det beløb får du 95 kvm bolig på en 721 kvm stor grund, der ligger i landlige omgivelser ikke langt fra Mariager Fjord. Mæglerbutikken Home Hobro - Mariagerfjord står for salget.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 17. november 2021.

"Det skal påregnes at alt i boligen skal renoveres, istandsættes eller udskiftes - lige med undtagelse af vinduerne som er hvide plastvinduer fra engang i midt 00'erne som står i OK stand", skriver mægleren om huset.

Boligen består da stort set også blot af vægge, tag og vinduer med det indvendige gravet op. Det er måske også af den grund, at huset ifølge Boliga.dks udbudsdata er 90 procent billigere end gennemsnittet for de andre boliger, der lige nu er til salg i området.

Kvm-prisen for villaerne i hele Mariagerfjord Kommune, hvor landets billigeste hus befinder sig, ligger på lige omkring 9.400 kr., men for huset på Hobrovej skal der altså blot betales beskedne 842 kr. per kvm.

Se landets billigste hus her.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS