Mere end 2.700 internationale investorer og brancheaktører har udpeget Colliers som den bedste ejendomsrådgiver ved den årlige Euromoney Awards.

Colliers har vundet 3 ud af de 4 priser, der tildeles erhvervsmæglerbranchen. I Danmark blev Colliers kåret til bedste rådgiver overordnet og fik tilmed topplaceringer i både kategorien vurdering og research/analyse.

-Efter ikke at have været nummer ét sidste år er det dejligt, at vi nu er tilbage med en topplacering i 3 ud af 4 kategorier, og at vi således er kåret som den bedste rådgiver generelt og den bedste inden for vurdering og research, udtaler siger administrerende direktør i Colliers, Peter Winther.

SENIORbofællesskaber - planer, investeringer og marked. Konferencen afholdes den 8. oktober 2020.

- Priserne fra Euromoney har stor betydning for os, da det er branchens egne aktører fra både ind- og udland, der bestemmer, hvem der løber med priserne, og derfor er det en anerkendelse af vores arbejde - det er vi meget stolte af. Vi bestræber os altid på at levere ydelser af høj kvalitet til vores kunder, og derfor er vi også meget taknemmelige for deres anerkendelse. Det understreger vigtigheden af, at vi fortsætter med løbende at optimere vores kundeservices, siger han.

Euromoney Magazine er et internationalt velanset medie, der blev grundlagt i 1969, og som siden da hvert år har uddelt de prestigefyldte Euromoney Awards til ejendomsbranchen og den finansielle sektor. Uddelingen af priserne sker efter en afstemning blandt aktører i branchen, hvor der i år har været over 2.700 tilbagemeldinger.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse