Købet af den nordiske transaktionsrådgiver er nu gået igennem, og den nye organisation er på plads.

Colliers har endeligt gennemført opkøbet af Pange Property Partners. Sammenlægningen af virksomhederne betyder, at Colliers fremover kan tilbyde en omfattende palet af tjenester indenfor investering, udlejning og erhvervslejerrådgivning i Sverige, Norge, Finland og Danmark med over 550 rådgivere, herunder mere end 80 eksperter indenfor capital markets.

- Med opkøbet af Pangea har vi samlet de førende eksperter indenfor capital markets, occupier services, corporate finance og property management. Med vores i forvejen markedsledende forretning i Danmark under ledelse af CEO, Carsten Gørtz Petersen, tilføjer vi Pangea under Colliers-brandet til vores nordiske tilstedeværelse, udtaler Davoud Amel-Azizpour, der er administrerende direktør for Colliers i EMEA.

Ny udvikling: Strøget og city i København. Konferencen afholdes den 18. april 2023.

Tidligere administrerende direktør i Pangea, Bård Bjølgerud bliver ny direktør for Colliers i Sverige og Norge, mens Ari Vanhanan bliver chef for property management i Norden og administrerende direktør i Finland. Øvrige nøgleroller i Norden inkluderer Håvard A. Nustad som administrerende direktør i Norge, Joakim Arvius som administrerende direktør i Sverige, begge rapporterende til Bård Bjøljerud. Christian Winther bliver økonomidirektør for Sverige, Norge og Finland.

- Med 27 procent af den samlede markedsaktivitet i capital markets-segmentet bliver Colliers dermed markedsleder i Norden og optimalt positioneret til at servicere vores kunders behov, udtaler Davoud Amel-Azizpour.

Betingelserne for aftalen bliver ikke offentliggjort.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne