CityHub har erstattet det traditionelle hotelværelse med slanke "hub'er". Hør mere på konferencen "Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter" den 20. maj 2020

Det hollandske hotelkoncept CityHub har erstattet det traditionelle hotelværelse med pladsoptimerede "hub's". Hver hub er udstyret med en dobbeltseng, wifi, og musik-streaming-tjenester, som gæsterne kan tilpasse efter ønske.

Med brug af et personligt armbånd kan gæsterne tjekke sig selv ind og servere for sig selv i baren. De komprimerede “hubs” giver plads til større fællesarealer og delefaciliteter. Tegnestuen Spacon & X har hjulpet CityHub med at udvikle koncept og identitet for det nye hotel med fokus på sociale værdier, høj taktilitet og stærke visuelle greb.

Såkaldte "CityHosts" står til rådighed døgnet rundt for at sikre, at hotellets gæster får mest muligt ud af faciliteterne, ligesom de hjælper gæsterne med at navigere i byen.

Hør mere på konferencen Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter den 20. maj 2021, hvor Nikoline Dyrup Carlsen, stiftende partner i Spacon & X, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter