Byen for Livet skrider planmæssigt frem  – en ny lokalplan er på trapperne. Det oplyser OK-Fonden og entreprenørfirmaet CG Jensen, som sammen udvikler den nye, demensvenlige bydel. Bydelen forventes at huse mellem 200-300 mennesker med demens.

For at kunne realisere projektet "Byen for Livet" skal der vedtages en ny lokalplan for området. Den er i støbeskeen og kommer i offentlig høring inden for kort tid. OK-Fonden har sammen med CG Jensen og Odense Kommune arbejdet med at fastlægge og beskrive ønskerne for hele området.

- Som det lød i den fælles vision, skal Byen for Livet være det sted, man rejser til for at se det bedste inden for skabelse af byrum og måden at leve livet på - hele livet. Bydelen bliver for alle: Børnefamilier, unge, seniorer og ældre, siger Paul Erik Weidemann, administrerende direktør, OK-Fonden.

NB! Odense investerer 52 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 29. november 2017.

Hele projektet med Byen for Livet skal tænkes grundigt igennem. Mennesker skal kunne blive boende, hvis de rammes af sygdom. Man skal kunne leve et godt og trygt liv, også med en fremskreden demenssygdom.  Det stiller særlige krav til planlægningen, hvor det er tydeligt beskrevet, hvad Byen for Livet skal kunne.

OK-Fonden er sammen med CG Jensen ved at lægge sidste hånd på den masterplan, der skal rammesætte ambitionerne for byggeriet.

NB! Odense - de store projekter 2018. Konferencen afholdes d. 21. marts 2018.

- Det har været en spændende proces at udvikle projektet sammen med OK-Fonden. Vi ønsker et byggeri i en god kvalitet til en pris, der bliver til at betale for almindelige mennesker, siger Michael S. Larsen, administrerende direktør, CG Jensen.

I den kommende tid fortsætter dialogen med Odense Kommune om vilkårene for etablering af det friplejehjem, der skal være en del af bydelen, og der indgås aftaler om samarbejdspartnere, investorer. Så snart den grundlæggende plan er på plads, offentliggør parterne bag Byen for Livet konkret information om rammer og indhold i bydelen, typer af boliger, tidsplan, forventede priser, lover CG Jensen og OK-Fonden.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS