C.F. Møller Architects vinder delt første plads i den internationale konkurrence om udvidelsen af det tyske ministerium for miljø, naturbeskyttelse og nuklear sikkerhed i Berlin.

Ifølge en pressemeddelelse fra C.F. Møller Architects søgte 76 om at blive prækvalificeret og i alt 25 arkitektvirksomheder – 23 tyske, 1 schweizisk og 1 dansk - blev udvalgt til at give deres konkrete forslag til, hvordan udvidelsen af det tyske miljøministerium beliggende i Berlin-Mitte skal se ud.

Nu er det netop offentliggjort, at C.F. Møller Architects, er delt vinder af konkurrencen. Den anden udpegede vinder er JSWD Architekten fra Köln.

Konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 23. januar 2020.

- Vi er virkelig glade og stolte over denne sejr- Vi er i gang med at etablere os på det tyske marked med åbningen af vores kontor i Berlin, som allerede er kommet godt i gang med flere healthcare- og masterplanning-opgaver samt et større boligprojekt, og opgaven med at udvide det tyske miljøministerium viser, at vi kan begå os indenfor for andre sektorer i skarp konkurrence med nationale virksomheder. Det slår endnu en gang fast, at vores skandinaviske tradition og integrerede designtilgang kan tilføre noget nyt og relevant til det tyske marked, fortæller partner og arkitekt, Julian Weyer i pressemeddelelsen.

Projektet omfatter 51.000 kvm og har et anlægsbudget på knap 1,1 milliarder kr. Forslaget fra C.F. Møller Architects viser et bæredygtigt byggeri i træ og natursten med integrerede solceller og fokus på dagslys og grønne fællesarealer.

 


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter