Et nyt tværnordisk team skal gøre det endnu mere attraktivt for CBRE’s internationale kunder at investere i Norden, lige som danske kunder vil få en endnu stærkere rådgivning om internationale investeringsmuligheder.

Erhvervsejendomsrådgiveren CBRE udvider og styrker sit udbud af investeringsrådgivning for danske og internationale kunder på ejendomsmarkedet i hele Norden. Et nyoprettet tværnordisk team kommer til at tilbyde CBRE’s danske og internationale kunder en fuldt integreret vifte af ydelser inden for handel, investeringsrådgivning, ejendomsfinansiering og analyse, skriver CBRE i en pressemeddelelse.

- Vi er i forvejen den eneste af de store rådgivere, der er til stede i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi har længe samarbejdet mellem landene, og nu styrker vi indsatsen med et fælles nordisk team og flere ressourcer i de enkelte lande for at møde vores kunders behov og for at erobre yderligere markedsandele i Norden, siger Mikael Glud, der er Head of Capital Markets i CBRE i Danmark.

Paragraf 5.2-indgreb: De nye 2020-regler - og muligheder. Kurset afholdes d. 29. januar 2020.

Der er på nuværende tidspunkt omkring 20 medarbejdere i CBRE’s danske Capital Markets-afdeling, og det antal forventes kun at vokse med den nye overbygning.

Tidspunktet er det rette til at supplere de enkelte nordiske landes Capital Markets-afdeling med et fællesnordisk team og samtidig tilføre yderligere ressourcer, mener Mikael Glud. Det skyldes i høj grad de mange internationale investorer, som i fortsat stigende grad kigger i retning af Danmark og de andre nordiske lande.

Due Diligence - køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 3. marts 2020.

- Det giver god mening nu, både i forhold til det stigende antal internationale investorer, som nu i højere grad får én indgang til det nordiske marked, og i forhold til de af vores danske kunder, der kigger ud over Danmarks grænser. Vores stærke nordiske team gør det muligt, at vi kan specialisere os endnu mere i specifikke udenlandske markeder og styrke vores internationale rådgivning, siger Mikael Glud, der er Head of Capital Markets i CBRE i Danmark.

CBRE, der har været aktiv på det nordiske marked siden 1999, har allerede i dag en førende position på det nordiske ejendomsmarked og sigter nu mod at udbygge positionen i et voksende nordisk marked, lyder det fra Sami Kiehelä, der er udpeget til den nyoprettede stilling Head of Capital Markets, Nordics.

Arveregler og skat for byggeri og ejendom. Kurset afholdes d. 30. april 2020.

- Vi har foretaget væsentlige investeringer for at styrke vores kompetencer med blandt andet en række nye rekrutteringer til vores team i de nordiske lande. Det vil gøre os i stand til at opfylde alle vores kunders behov og øge vores markedsandel i denne voksende sektor, siger Sami Kiehelä.

I de nordiske lande forventes væksten at ske hurtigere end i de andre europæiske lande, og alle de nordiske lande er blandt Forbes' 15 bedste lande at gøre forretninger i.

Lynetteholm, Nordhavn og Refshaleøen - 200 milliarders byggeri. Konferencen afholdes d. 16. juni 2020.

- Det nordiske ejendomsmarked er et af de stærkeste og mest gunstige markeder i verden, og med det nye initiativ vil vi bedre kunne servicere nuværende og fremtidige kunder. Vi kombinerer den lokale tilstedeværelse med ekspertisen fra vores internationale netværk og kan derved komme med masser af indsigt i investeringer, ejendomsfinansiering og analyse, siger Sami Kiehelä.

Også CBRE’s analyseafdeling får et tværnordisk team med Amanda Welander, der hidtil har været Head of Research hos CBRE i Sverige, i spidsen. Hun skal lede et team af eksperter i data og markedsanalyse, som kan give nye perspektiver på udviklingen i de største nordiske byer.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS