Michala Hertzberg Vejlskov, 32 år, kan udover at kalde sig Senior Operations Manager hos CBRE nu også kalde sig et ungt talent, efter hun er kommet med på Berlingske Nyhedsmagasins årlige liste over 100 unge talenter inden for kategorien ledelse.

Michala Vejlskov blev ansat hos CBRE GWS i 2015 og har på forholdsvis kort tid gjort lynkarriere som en stærk og anerkendt leder.

- Michala adskiller sig fra den typiske lederprofil i facilities management-branchen ved at være ung og kvinde i en mandsdomineret, teknisk tung branche. Det kræver styrke og en klar vision for sit lederskab – og det har Michala. Jeg er stolt over at have hende ombord, siger COO i CBRE, Liselotte Panduro.

NB! Due dilligence - Risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 30. maj 2018.

Michala Vejlskov er i dag Senior Operations Manager med ansvar for CBRE GWS’ facilities mangement-kontrakt med Vestas i Danmark og har på kort tid skabt store resultater for både kunden og teamet.

Michala Vejlskov har en cand.merc. i bagagen fra CBS og har inden sin ansættelse hos CBRE blandt andet arbejdet for IBM, hedgefunden Manikay Partners i New York og SSG. Michala bor i Nordsjælland med sin kommende mand.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter